ROUTE

Hoe kom ik bij Dickens Festijn Best?

Vanuit Den Bosch komende over de A2 rijdt u door tot afslag 27 Best-West. Bij de rotonde neemt u de tweede afslag en gaat aan het einde links af en daarna meteen weer rechtsaf naar de Oude Rijksweg. Bij de eerste rechtsaf de Oranjestraat in en die volgt u uit tot deze een splitsing, daar gaat u links en vervolgt de weg tot u aan de rechterkant de Secr. Janssenstraat ingaat, daar slaat u links af naar de parkeerplaats van de Aldi. Of u neemt afslag 28 Best. Daar gaat u bij de stoplichten rechtsaf en bij de volgende stoplichten rechtdoor naar de Willem de Zwijgerweg. Deze volgt u tot aan de Raadhuisstraat en daar volgt u de Raadhuisstraat tot aan het Raadhuisplein. Daar kunt u parkeren aan de linkerkant bij de AlberHein. Gaat u bij het Raadhuisplein rechtsaf dan kunt u voorbij de bibliotheek de Kapelaan Heerenstraat in en dan linksaf bij de PLUS parkeren.

Vanuit Eindhoven komende over de A2 rijdt u door tot afslag 28 Best. Daar gaat u bij de stoplichten linkssaf en bij de volgende stoplichten rechtdoor naar de Willem de Zwijgerweg. Deze volgt u tot aan de Raadhuisstraat en daar volgt u de Raadhuisstraat tot aan het Raadhuisplein. Daar kunt u parkeren aan de linkerkant bij de AlberHein. Gaat u bij het Raadhuisplein rechtsaf dan kunt u voorbij de bibliotheek de Kapelaan Heerenstraat in en dan linksaf bij de PLUS parkeren. Of u neemt afslag 27 Best-West. Bij de rotonde neemt u de tweede afslag en gaat aan het einde links af en daarna meteen weer rechtsaf naar de Oude Rijksweg. Bij de eerste rechtsaf de Oranjestraat in en die volgt u uit tot deze een splitsing, daar gaat u links en vervolgt tot u aan de rechterkant de Secr. Janssenstraat ingaat, daar slaat u links af naar de parkeerplaats van de Aldi.

Waar kan ik parkeren?

Alle parkeerplaatsen zijn gratis en grenzen aan het Dickens Festijn. De Nieuwstraat zelf is vanaf de Wingerdstraat tot aan het Raadhuisplein de gehele dag afgesloten voor verkeer!

Kan ik met het openbaar vervoer?

Best heeft een eigen station en is op loopafstand van het DickensFestijn. Kijk op de website van het openbaarvervoer naar de tijden.